Multidisciplinair congres organisatiebureau

Pauwels Congress Organisers (PCO) is een ervaren full service congresorganisatiebureau dat gevestigd is in hartje Maastricht. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren en coördineren van de meest uiteenlopende congressen. Van grote wetenschappelijke congressen tot sfeervolle bedrijfsevenementen en de ledenadministratie van uw associatie. Groot, klein, eendaags, meerdaags, nationaal of internationaal. Vanuit Maastricht organiseren wij in heel Europa. Wij kunnen al het werk van deelnemersregistratie tot afhandeling voor onze rekening nemen. Organiseren zit immers in ons bloed. U kunt echter ook een gedeelte van de organisatie aan ons uitbesteden; wat u wilt.  PCO ontzorgt u zoveel als u wenst.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in online congresorganisatie in de breedste zin van het woord. Wij hebben ervaring opgedaan met diverse professionele platforms voor volledige digitale congresorganistie: het uitzenden van presentaties live of vooraf opgenomen, poster presentaties en virtuele exposities.
Daarnaast hebben we ook een aantal hybride congressen georganiseerd met live-streaming en green screen studio’s waarin interactieve hands-on workshops uitgezonden werden over de hele wereld.  

Verwachtingen overtreffen

Uw congres is bij Pauwels Congress Organisers in goede handen. Onze knowhow en ervaring, proactieve houding, inlevingsvermogen en accurate werkwijze onderscheiden ons. U kunt elk congres of evenement aan ons toevertrouwen. Wij gaan met u aan tafel, bespreken de wensen en mogelijkheden en adviseren u. Bij ons is ‘gewoon’ niet goed genoeg; ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Bijzonder is dat PCO multidisciplinair inzetbaar is. Onze kennis en ervaring reikt ver; van de nieuwste communicatiemiddelen zoals een congress app tot financiën, registratie, secretariaat en on-site management. Indien nodig regelen wij het en zijn we erbij. We gebruiken de nieuwste apparatuur, zowel op kantoor als on-site tijdens congressen, en verzorgen alle benodigdheden voor een snelle en soepele registratie. PCO maakt van elk congres een inspirerend evenement.

Een meedenkende partner

Pauwels Congress Organisers doet er alles aan om verwachtingen van opdrachtgevers en deelnemers aan congressen en evenementen te overtreffen. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. We hebben oog voor detail en laten niets aan het toeval over. Wij zijn van mening dat een nauwe samenwerking met klanten en toeleveranciers het bewezen recept is voor een succesvol congres.

Onze projectmanagers begeleiden een project van A tot Z. Eén bekend aanspreekpunt voor al uw vragen.
Dat werkt handig maar schept ook een band. Een goede relatie is voor ons goud waard. Wederzijds vertrouwen staat aan de basis van elke fijne samenwerking. Onze werkwijze is transparant, eerlijk en bewezen betrouwbaar. En efficiënt doordat we altijd uw doel voor ogen houden. Tevens werken wij niet met commissie. Wij vervullen uw wensen. En dan nog net een beetje meer dan u zou durven hopen.