Pauwels Congress Organisers bestaat uit een team van gedreven vakmensen.

Zo kennen onze projectmanagers de wereld van de congressen en evenementen als geen ander. Ze zijn de spinnen in het web. Eén aanspreekpunt voor uw project. Van alle details op de hoogte. De projectmanagers zijn niet alleen úw aanspreekpunt, maar coördineren ook alle vragen van bezoekers, exposanten en sprekers. Het team van PCO is door de jarenlange samenwerking optimaal op elkaar ingespeeld. Hiernaast werkt PCO op constructieve basis met uiteenlopende professionals, van grafische vormgevers en tekstschrijvers tot juridische adviesbureaus en bekwame freelance project managers en hostessen. 

Susanne Pauwels

Susanne Pauwels is al sinds 1985 werkzaam in de congresbranche. Zij heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het organiseren van medisch wetenschappelijke, corporate en ministeriële congressen. Als gevolg van haar jarenlange drive en ervaring bij onder andere Van Namen & Westerlaken, Congresorganisatie van het AMC en MECC Maastricht, is Susanne in staat een congres met oog voor detail en tot in de puntjes te regelen. Susanne is ook externe assessor bij het afnemen van examens op Zuyd Hogeschool. 

Susan Verkou

Susan Verkou is een enthousiaste en gedreven projectmanager. Zij heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan bij Conference Agency Maastricht. Haar bedrijfseconomische achtergrond en sterke communicatieve en sociale vaardigheden komen uitstekend van pas in het organisatievak. 

Ilona Vermeeren

Ilona Vermeeren heeft na haar studie International Business and Languages, al enige jaren ervaring opgedaan bij onder andere MECC Maastricht. Ilona is gespecialiseerd in financiële en ICT vraagstukken en oplossingen. Alertheid, precisie en efficiëntie zijn haar op het lijf geschreven.

Joeri Slangen

Joeri Slangen heeft na de middelbare hotelschool, zijn opleiding vervolgd in Hotel- en Evenementenmanagement aan de hogeschool. Na het behalen van zijn diploma heeft hij werkervaring opgedaan bij diverse hotels en in de financiële sector. Zijn oog voor detail en financiële achtergrond komen dan ook goed van pas in zijn functie als projectmanager.

Lahdy Lauvenberg

Lahdy Lauvenberg is in juli 2016 afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en heeft gedurende haar school carrière stage gelopen bij onder andere MECC Maastricht. Ze is van nature ambitieus ingesteld en haar persoonlijkheid kenmerkt zich door haar enthousiasme, gedrevenheid en oog voor detail.

Meike Janssen

Meike Janssen heeft na het afstuderen van de Hotel Management School Maastricht ervoor gekozen een master strategisch management te gaan doen. Na het afronden van de master in Juli is zij nu fulltime junior projectmanager. Ze is gedreven, sociaal en behulpzaam. Deze eigenschappen kan zij goed gebruiken bij PCO.

Contact

Pauwels Congress Organisers - PCO
Avenue Ceramique 222
NL - 6221 KX Maastricht
T. +31(0)43 - 321 81 80
E. info@pauwelspco.nlKVK 51297779
BTW NL823214941B01

Werken bij Pauwels Congress Organisers

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd welkom, stuur hiervoor je sollicitatiebrief inclusief CV per e-mail naar, info@pauwelspco.nl